Overlijden in Spanje, en dan?

23-04-2020

Er gaan allerlei verhalen de ronde over hoe het er in Spanje aan toe gaat wanneer je overlijdt. Helaas kloppen die verhalen niet altijd.

Gelukkig is er voor elk probleem en twijfel een Nederlandstalige speler op de markt aan de Costa del Sol! Europe Funerals informeert je over wat wel kan, wat de mogelijkheden zijn en hoe het een en ander in zijn werk gaat.

Zo is het in Spanje bijvoorbeeld gebruikelijk dat een overledene binnen 24 uur wordt gecremeerd en bijgezet. Kan dat anders? Wat zijn de keuzes? En wat gebeurt er als je thuis, buitenshuis of in het ziekenhuis overlijdt? Kun je ook in Nederland of Belgiƫ worden begraven? Wat zijn de mogelijkheden om de as uit te strooien?

Allemaal vragen waarop Miranda en Anita van Europe Funerals gelukkig een antwoord op hebben! Als uitvaartondernemers in Spanje hebben zij ervaring met uitvaarten voor Nederlanders en Belgen.

Bovenal is het belangrijk om je uitvaartwensen vooraf vast te leggen, zodat je jouw nabestaanden kan ontzorgen in een moment van verdriet en soms zelf paniek.

Graag meer info of een afspraak? Je kan steeds vrijblijvend contact opnemen met Anita en Miranda via www.europefunerals.com.