Wat te doen in de zomer?

De Costa del Sol is niet alleen een toevluchtsoord voor zonaanbidders en tapasliefhebbers maar ook voor mensen die van actie, natuur, avontuur en cultuur houden. ๐–๐š๐ญ ๐ณ๐ข๐ฃ๐ง ๐๐ž ๐ž๐œ๐ก๐ญ๐ž ๐ก๐ข๐ ๐ก๐ฅ๐ข๐ ๐ก๐ญ๐ฌ ๐ก๐ข๐ž๐ซ ๐š๐š๐ง ๐๐ž ๐‚๐จ๐ฌ๐ญ๐š? We geven je graag enkele ideeรซn:

1. ๐†๐š ๐ฌ๐ฎ๐ฉ๐ฉ๐ž๐ง op het meer in Istan. Aan de oevers liggen prachtige "strandjes". Laat je hier vooral betoveren door het berglandschap en de rotsformaties.

2. Voor een spannende hike moet je bij de ๐‚๐š๐ฆ๐ข๐ง๐ข๐ญ๐จ ๐๐ž๐ฅ ๐‘๐ž๐ฒ zijn. Koel vervolgens af in het meer ๐ž๐ฅ ๐‚๐ก๐จ๐ซ๐ซ๐จ! Boek je tickets wel ruim op voorhand. De Caminito is zeer populair.

3. De echte cultuursnuivers halen hun hart op met een ๐Ÿ๐ข๐ž๐ญ๐ฌ๐ญ๐จ๐ฎ๐ซ ๐๐จ๐จ๐ซ ๐Œรก๐ฅ๐š๐ ๐š. In een halve dag weet jij meer over de stad dan de locals!

4. Dol op dolfijnen? Boek dan een ๐ญ๐จ๐ฎ๐ซ ๐ฆ๐ž๐ญ ๐ž๐ž๐ง ๐œ๐š๐ญ๐š๐ฆ๐š๐ซ๐š๐ง. Ga aan boord in de haven van Benalmรกdena en sluit je dag af in รฉรฉn van de restaurantjes die de haven rijk is.

5. Nog nooit een bezoekje gebracht aan ๐“๐จ๐ซ๐œ๐š๐ฅ ๐๐ž ๐€๐ง๐ญ๐ž๐ช๐ฎ๐ž๐ซ๐š? Dan moet daar deze zomer echt verandering in komen! Torcal de Antequera is een natuurreservaat met een rotslandschap wat ongekend is voor Spanje.

6. Dat je zin hebt in een feestje dat kunnen we begrijpen! ๐’๐ญ๐š๐ซ๐ฅ๐ข๐ญ๐ž ๐Œ๐š๐ซ๐›๐ž๐ฅ๐ฅ๐š ๐ฌ๐ญ๐ž๐ฅ๐ญ ๐ง๐จ๐จ๐ข๐ญ ๐ญ๐ž๐ฅ๐ž๐ฎ๐ซ. Van concerten, optredens en festiviteiten, bij Starlite gaan de voetjes van de vloer. Check online de line-up.

7. Voor de waterratten onder ons: ๐›๐จ๐ž๐ค ๐ž๐ž๐ง ๐ค๐š๐ฒ๐š๐ค ๐ข๐ง ๐๐ž๐ซ๐ฃ๐š. Hier vaar je in een enkele of dubbele kayak langs hoge kliffen, door grotten en onder dรฉ waterval van Maro. Alleen al voor het azuurblauwe water moet je Maro ontdekken.

Wat is jouw lievelingsactiviteit aan de Costa del Sol? Rij je graag paard aan de kust? Of cross je door de campo met een buggy?

Previous
Previous

Verhuren aan toeristen: jouw verplichtingen

Next
Next

Pia: jouw personal assistant!